TOT L'ANY

Per mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere

Participació exclusiva per a pagesos i pageses que desitgen obrir les portes de casa seva,
oferint una experiència al camp, la granja, l’obrador o la mar amb un preu determinat.

Vull participar-hi

També pots contactar amb nosaltres a través de
totlany@benvingutsapages.cat

TOT L'ANY

Beneficis amb una participació totalment gratuïta

T’ajudem a donar a conèixer el teu producte a través de visites i experiències turístiques al públic final.
Donem visibilitat i aportem valor a la teva feina de pagès o pagesa.

Vull participar-hi

També pots contactar amb nosaltres a través de
totlany@benvingutsapages.cat

TOT L'ANY

Completa el formulari de registre i participa d’un nou projecte

En el cas que encara no ofereixis experiències a la teva explotació però vulguis
sumar-te a la iniciativa, indica-ho en la inscripció i contactarem amb tu.

Vull participar-hi

També pots contactar amb nosaltres a través de
totlany@benvingutsapages.cat

Què és el projecte?

Ets un productor i vols obrir casa teva perquè tothom pugui viure el teu dia a dia? T'agrada que grans i menuts coneguin d'on neix tot allò que mengem? Desitges oferir una activitat turística que permeti visitar i ensenyar camps, ramats, horts i obradors durant tot l'any? Doncs aquest és el teu espai, Benvinguts a Pagès tot l'any. Suma't al projecte!

Benvinguts a Pagès tot l'any vol donar visibilitat a aquells productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la granja o l'obrador. També a aquells que volen iniciar-se en l'activitat turística i mostrar d'on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere. En definitiva, volem apropar al públic aquelles explotacions que ofereixen visites i activitats durant gairebé tot l'any o bé estan interessades a fer-ho, i que, a més, disposen del Segell de Venda de Proximitat.

Aquesta nova proposta dona continuïtat a l'esdeveniment de Benvinguts a Pagès, la gran festa de la pagesia que se celebra un cop a l'any. En aquest sentit, Benvinguts a Pagès tot l'any esdevé una oferta permanent d'experiències i venda de proximitat per al consumidor final, com poden ser famílies, escoles o parelles.

Aquesta iniciativa pretén consolidar una oferta de visites a productors amb una experiència atractiva i competitiva al mercat, que fomenti la venda de proximitat i contribueixi a la revalorització de la pagesia i el producte local.

Per què participar-hi?

Benvinguts a Pagès tot l'any et permet participar d'un projecte de país per a la revalorització i promoció del producte local i les seves activitats turístiques vinculades.

A més, a través de Benvinguts a Pagès tot l'any, podràs:

 • Donar a conèixer la teva activitat agrària com una experiència atractiva al públic final.
 • Posar en valor la teva feina de pagès o pagesa donant a conèixer les històries que hi ha darrera de cada producte.
 • Donar a conèixer el producte local al consumidor a través de visites i activitats turístiques per a diferents públics i de diferents temàtiques.
 • Fomentar la venda de proximitat del teu producte agroalimentari directament a client final.
 • Aconseguir que el turisme sigui un complement de les teves rendes agràries, i oferir activitats turístiques amb un preu determinat.

Benvinguts a Pagès tot l'any t'ajudem a posar en marxa l'experiència a gaudir a casa teva, i t'orientem i acompanyem en el disseny i desplegament perquè sigui atractiva per al visitant a qui s'adreça. També promocionem les activitats ja existents i totes aquelles que s'afegeixen al projecte. A través del web benvingutsapages.cat i de les xarxes socials pròpies (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube), donarem a conèixer el recull de propostes dels productors que en formen part i les activitats que ofereixen.

Com participar-hi?

Si ets un productor agroalimentari adherit a la Venda de Proximitat i ofereixes visites a casa teva durant l'any o bé t'agradaria posar en marxa una activitat a la teva explotació per donar a conèixer la teva feina al camp, la pastura, l'hort, l'obrador o la mar, pots formar part d'aquest projecte.

Per participar-hi, només cal que validis que compleixes els requisits de participació i completis aquest formulari. Des de Benvinguts a Pagès tot l'any validarem la informació rebuda i procedirem a publicar-la al web. En el cas que siguis un productor que encara no ofereixes experiències a la teva explotació però que desitges sumar-te al projecte, contactarem amb tu per aportar-te informació detallada i indicar-te com procedir.

La participació al projecte és totalment gratuïta.Vull participar-hi

També pots contactar amb nosaltres a través de
totlany@benvingutsapages.cat

Contacte

  Benvinguts a Pagès tot l’any

  Iniciem un nou projecte del que et volem fer partícip. Benvinguts a Pagès, la festa anual de la pagesia, creix per oferir una oferta permanent d’experiències i venda de proximitat per famílies, escoles i grups. Ara Benvinguts a Pagès tot l’any.

  Si ets un productor i vols obrir casa teva perquè tothom pugui viure el teu dia a dia o t’agrada que grans i menuts coneguin d’on neix tot allò que mengem. Si desitges oferir una activitat turística que permeti visitar i ensenyar camps, ramats, horts i obradors durant tot l’any. Si, a més, disposes del Segell de Venda de Proximitat, aquest és el teu espai. Suma’t al projecte i gaudeix gratuïtament dels beneficis del Benvinguts a Pagès tot l’any.

  www.totlany.benvingutsapages.cat

  Torna a dalt
  Novetat