Formulari d’adhesió al projecte

Ja has enviat les teves dades i les vols editar?

Escriu el teu correu electrònic a continuació.
A través del teu correu electrònic, recuperarem la teva informació.

Si tens algun problema per rebre el correu o no recordes la teva adreça posa't en contacte amb nosaltres a totlany@benvingutsapages.cat

Si encara no has enviat les teves dades, omple el següent formulari.

Localitza l'empresa en aquest mapa de Google Maps. Pots fer servir el cercador per adreça per trobar-la.

Expliqueu breument com arribar a la vostra explotació des d’un punt de fàcil accés

http://facebook.com/
@
@

*Consultar requisits imprescindibles.

(adaptat per a rebre mascotes)

Mitjançant el següent botó es pot afegir l'activitat o activitats que s'ofereixen.

1

Dies en què s’ofereix l'activitat.

1

Per tal d’aportar autenticitat i proximitat, recomanem que en mínim una de les imatges apareguí el pagès a la seva explotació.

1

D’acord amb l’article 13 del RGPD i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, us informem que Promotora d’Exportacions Catalanes, SA (Prodeca) és el responsable del tractament de les dades personals recollides a través d’aquest formulari. L’adreça de contacte del Delegat de Protecció de Dades de Prodeca és contacte@prodeca.cat La finalitat del tractament d’aquestes dades és la participació en el projecte de promoció comercial i turística (promoció del vostre negoci) que ofereixen Prodeca i Benvingutsapages.cat a través de les nostres plataformes. La legitimació per dur a terme aquest tractament té base legal en el vostre consentiment atorgat i en l’aplicació de mesures precontractuals. Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), limitació, portabilitat i oposició dirigint-vos a l’adreça contacte@prodeca.cat. Així mateix, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control (apdcat.gencat.cat). Les dades seran conservades fins que sol·liciteu baixa del servei. Les vostres dades podran ser comunicades a tercers tenint en compte que la finalitat és la promoció del vostre negoci”.

Torna a dalt
Novetat